keskiviikko 31. elokuuta 2011

100th Post Give-Away

Oh no. Nonono. I have caught a flu.
But the positive thing in that? I'm sitting down and writing here while it's still daytime!

~*~

100th post.
Such a cool number, ain't it? Well, 55th, 77th, 99th, 33th, etc might have been cool too. But 100th, that's now.

And 40 followers, I'm pretty proud of that. I mean of you. (Cool double-round-numbers.) So I hope this give-away will please you all mighty well~

Let's check what I have in store for you:
Yellow light attack! But here you can see them up close. (click the pic to see it bigger.)
Let's have another one to show their true colors (well, pretty much, it's a rainy day, so it's a bit shadowy):
Let's call the necklace on the left Darky and the one on the right Lighty. They are both new and cute~

To take part in this give-away you need to be a reader of this blog. There are two gifts to go for, but please choose only one (to ensure that there is two lucky winners = two happy persons). If you'd like to have the cute Alchemy Gothic bat necklace, you'll go for Darky, if for the beautiful camee necklace, you go for Lighty. And since I love books and am always searching for more to read, write down also a name of a book that you love/ has made a big impression on you.

So, in a nutshell, leave a comment to this entry with:
1. your name/nickname
2. "Darky" or "Lighty"
3. name of a book you would recommend to me

The winner will be announced 14.9.2011, so leave your comment before that.

Thank you for reading! *bows*

7 kommenttia:

 1. Oo, nätit palkinnot! :>

  Osallistuisin mielelläni tuon Darky:n arvontaan.

  Minä oon tykänny ihan tosi paljon semmosesta sarjasta kun Jääkansan Tarina. Siinä on 47 osaa, joten hetki menee niitä lueskellessa (tai oikeasti ne kyllä lukee ihan ahmien). Kirjailijan nimi on Margit Sandemo. Suosittelen kovasti, jos et oo vielä tutustunut! :)

  -Esmi

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivaa, mä tykkään tälläsistä :)
  Mäkin tavoittelisin Darky vaihtoehtoa.

  Ja minä suosittelen lämpimästi Universimien tomi trilogiaa, saa aina mut onnelliseksi ja surulliseksi, törkeän koukuttava. Ja pakko vielä sanoa, että Dragonlance kirjasarja kuuluu kans ehdottomiin lemppareihin!

  VastaaPoista
 3. Darky-koru näyttää oikein somalta, sitä on hyvä tavoitella. ^^

  Itse en kovin paljoa kirjoja ole viimeaikoina ehtinyt (lue:jaksanut) lukea, mutta aikoinaan pidin kovasti Walter Moersin kirjoittamista fantasiakirjoista. Kannattaa ainakin vilkaista kyseisen herran teokset. :) Jos etsii katsetta avartavaa lukemista, niin Rhonda Byrnen Salaisuus-niminen kirja on lukemisen arvoinen. Vaikken yleensä niinsanottuihin huuhaa-juttuihin hurahdakaan helposti, niin kerran tuota salaisuuden paljastamaa kikkaa kokeilleena voin sanoa että se toimi täydellisesti. Kumma kyllä!

  VastaaPoista
 4. Oiiijj, osallistun :)

  Darky "tietenkin" kiikarissa.

  Itselleni tärkeimpiin kirjoihin ikinä lukeutuu Charlotte Bronten Kotiopettajattaren Romaani. Ja jos siirtolaisuus/puritaanit/intiaanit/noitavainot kiinnostavat niin suosittelen ehdottomasti kirjaa Noitalapsi, kirjoittajalta Celia Rees.

  VastaaPoista
 5. Darky-lepakkoa tavoittelen minäkin, aivan käsittämättömän suloinen.

  Omiin suosikkeihini lukeutuu Tomi Kontion Austraasia-trilogia, vaikka se lähinnä onkin lapsille suunnattua fantasiaa. Keväällä isä sai siivet, Austraasian lapset sekä Maan veli vaan tempaavat mukaansa. Aivan mahtavaa siis.
  Toisena voin myös suositella Uma Karman Kaiken se kestää-omakustanneromaania. Rakkaustarina, joka on oikeasti realistinen.

  VastaaPoista
 6. Darky kiinnostaisi myös tätä neitoa!^^

  Kirjasuositukseni on Poppy Briten Drawing Blood, erittäin tyylikkäästi kirjoitettu aave-, kasvu- ja rakkaustarinakin. Briten muuhunkin tuotantoon kannattaa myös tutustua, ellei jo ole, mikä on varsin mahdollista, kun taitaa olla synkiöiden parissa tunnettu kirjailija.

  Itse olen nyt koukuttunut blogimaailmassakin hehkutettuun Tulen ja jään laulu fantasiasarjaan, löysin sen sarjaan perustuvan Game of Thrones tv-sarjan kautta. Varsin laadukasta ja jännittävää luettavaa juonikiemuroineen ja yliluonnollisine lisämausteineen!

  VastaaPoista
 7. Ohoh, miten missasin tämän postauksen.
  Osallistun tietenkin mukaan ja valinnanvaikeuden jälkeen päädyin Lightyyn.

  Kirjoista joku taisikin jo suositella Noitalapsi-nimistä opusta.
  Itse ihastuin Anne Ricen kolmeen kirjaan kuin Veren vangit, Lestat & Kadotettujen kuningatar, mutta ensimmäinen on kyllä ehdottomasti paras.
  Toisaalta, jos haluaa jotain kevytmielisempää, silloin hauskaa ja mielenkiintoista luettavaa on Debi Gliorin Magiaa-sarja.

  VastaaPoista